Dixica - Haljinice od smole

Haljinice od smole

Haljinice od smole zahtijevaju najviše vremena i strpljenja kod izrade. Nakon što izlijem prvi sloj smole, postavljam pincetom predmete ili boju unutra. Te sitne predmete je potrebno nadzirati jer dok se smola ne osuši i ne stvrdne, predmeti mogu „putovati“ i smjestiti se, gdje nisam htjela da se smjeste, pa ih čačkalicom vraćam nazad. Nakon 24 sata, sloj se stvrdnuo i putovanja više nema. Onda slijedi izlijevanje drugog sloja i opet čekanje 24 sata. Nakon tog drugog dana mogu otprilike znati kako će to u konačnici ispasti. Ako sam zadovoljna tim što vidim i ne trebam lijevati treći sloj, onda treba pričekati još koji dan da se sve to skroz stvrdne, da mogu pobrusiti. Na kraju, kad sve bude gotovo i konačna haljinica me oduševi, zaključim da je vrijedilo truda.
Sa smolom je samo mašta granica, a haljinice od smole su u konačnici čvrste, glatke i postojane na svim vremenskim uvjetima.
Mogu biti šarene i vesele za Vaše veselo izdanje ili diskretne, samozatajne i neupadljive, kada ste baš tako raspoloženi. Izaberite po jednu za svaku priliku, za svako raspoloženje.

There are 99 products.

Showing 1-12 of 99 item(s)

Active filters